Alla inlägg den 30 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 30 september 2022 23:00

Fredag och idag var det ruggigt segt. Cyklingen igår tog hårt och jag var så urlakad så jag hade svårt att somna på bussen. Lite moment 22 alltså. Om det går att applicera i det här fallet. 

Första lektionen var det schemabryt och klassen skulle istället lyssna på UMO, som står för Nyköpings ungdomsmottagning. En lärare sade att jag kunde ju ta emot Umo och när jag ser kvinnan så tänker jag att det var ett konstigt namn på henne men sedan förstår jag. :-)

Det är två andra också och jag släpper in dem och visar dem datorn så får de göra sig iordning och jag försöker samla ihop alla elever då några förstås glömt bort att det inte var idrott på morgonen. 

Då det är Kahoot så frågar jag om jag också fick vara med och det fick jag absolut. Sedan blir det visst fel och man fick logga in igen och sedan verkar det som om den här versionen bara tillät tio deltagare och när jag förstår det så försöker jag säga att de kan ju ta bort mig men då kör de igång och det var ju pinsamt att jag tog upp plats för en elev. Man skulle förstås ha kört två elever per inloggning men det är lätt att vara efterklok. 

Jag, som älskar tävlingar, stressade och fick hjärnsläpp på en fråga så när jag ser åldern 5 år så klickar jag utan att tänka på de andra alternativen. Det var vilka UMO var anpassade för och 5-13 år lät ju först rätt men det var förstås 13 till typ 20 år. Jag kommer inte riktigt ihåg uppåt. Jag var den enda som hade fel och det var ju pinsamt. Sen kämpar jag på och inför sista frågan är jag på femte plats men det verkar ju kört att vinna när frågan hur många killar som söker till UMO kom och där svarade alla utom jag fel. Ha ha! Jag gör en töntig gest till en kille som vänder sig till mig och jag skrattar. Jag vann men gjorde inget väsen av det förstås. 

Sen är det full fart innan jag kan checka ut. Energin börjar ta slut och på bussen hem så rasar jag och blir riktigt låg i kroppen och Ullis som ville springa med mig. 

Jag fick peppa henne lite och snart var hon iväg och jag passade på att baka en paj då vi skulle få besök. Jag kör lite på känsla efter lite recensioner om receptet och känner, efter avsmakningen, att det här kommer bli kanon. 

Sen kommer Ullis hem och jag går och handlar lite vaniljsås och glass och sen kommer Tomas och Rosie och vi hade riktigt kul. 

Lite mys framför teven och helgen var inledd! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards