Alla inlägg den 21 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 21 september 2022 23:00

Onsdag och det var studiedag. Datorn hade jag kvar på skolan så jag var lite osäker på när vi skulle dra igång men jag borde ju vara på plats klockan 8. Jag satsade på det. När jag kommer fram till Centralstationen så är klockan bara 07.35 och jag kunde gått och väl fortsätta till busscentralen och där gå på stadsbussen. Det var ju lite osäkert om bussen skulle stanna på fruängsgatan men det gjorde den igår. 

Först tar jag fel väg så jag kommer ut där bussen svänger ut mot fruängsgatan eller brukar göra i alla fall. Idag var vägen visst helt avstängd och jag får då väldigt lång väg fram till stationen efter fruängsgatan. Jag inser att det nog är kört och börjar gå framåt. Sedan blir det lite småjogg och rätt som det var så kommer bussen och jag inser att jag säkert kan få bussen att stanna om jag tokspringer men jag vill inte stanna den för min skull och jag fortsätter att gå. När jag är framme vid järnvägsbron så säger Ullis, som jag pratade med, att det är ju bara backen kvar och det hade hon rätt i. Så jag fortsatte att gå men vägen är längre än man tror och sen tar jag ett till felbeslut då jag skall "gena" i skogen som jag aldrig gått i. Stigarna gick inte riktigt som jag trott och berget i mitten var högre än förväntat. Nåväl. Jag är framme typ tio minuter över och allt hade visst startat klockan 8 men som tur var så var det inga klasser som jag undervisade i och jag kunde ta det lite lugnt. Pust!

Efter studiedagen så var jag riktigt trött och hämtade något i gympasalen och där fick jag för mig att jag borde ta samma väg tillbaka och hoppa på en buss från Cirkle K. Återigen ett felbeslut för där åkte inga stadsbussar och jag missade precis en landsortsbuss. Det blev till att traska igen men jag kunde hoppa på en buss vid järnvägsbron och sedan gick det fort. 

På bussen hem så pratade jag med en gammal elev och det blev många minnen - kul!

Hemma så åt vi lite och sedan gick Ullis och tränade och jag monterade upp ett eluttag. 

Vi avslutade kvällen med att titta lite på teve och det blev tidigt i säng då jag var toktrött. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards