Alla inlägg den 28 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 28 september 2022 23:00

Ondag och det var dan före dan, dvs dagen före jag fyller år och då min mamma levde var hon alltid snabb med att ringa och gratulera mig. Alltså dagen innan och jag fattade ingenting. Det var ofta jag gick på det för jag hade ju faktiskt namnsdag då det är Lennart och det är från min farfar. 

Idag var det ingen som ringde och det gick obemärkt förbi under dagen. Roliga lektioner idag också och idag hade jag hyfsat tur med bussarna och Ullis var överraskad att jag var hemma så tidigt. 

Vi åt lite gott och sedan såg jag att det fanns platser kvar på Coren. Jag var inte supertaggad men bestämde mig ändå för att joina Ullis. Det brukar ju ändå bli bra då man kör på men nu har det varit sega dagar och kanske hänger det ihop med att jag har slut på hjärtmedicin och den är restnoterad. Jag passade på att skriva till sjukhuset och fråga om jag kanske skall hålla upp med medicinen då operationen ändå snart är på gång. Vi får väl se hur snabbt de svarar. 

Så var det då dags och jag var superseg och det var bara skönt att tvingas igång och jag kände mig ganska stark i det mesta men några övningar tar lite för mycket. Speciellt den där man skall luta sig mot den opererade axeln och sen värkte det jättemycket då man skulle luta kroppen sidledes med en kloss mellan knäna. Den fick jag skippa och ligga ned lite försiktigt på höften och lyfta. 

Väl hemma blev det dusch och lite teve och sen säng. Funkar det också. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards