Alla inlägg den 4 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 4 september 2022 23:00

Söndag och vi kom på, i efterdyningarna om att det blivit dyr el, att vi nog kunde göra oss av med en frys. Eftersom jag inte orkat flytta mig då jag gjöt en gång så skänkte vi bort den. Det var lite väl fula fläckar på fronten. Rätt snart så var det två som var intresserade och de svarade nästan samtidigt men jag var ärlig och körde på den som svarade precis innan och snart kom de förbi och hämtade upp den. Den hade precis fått rinna av så eventuellt var det någon lite isbit kvar. Mamman var visst en klasskompis till Ullis. 

Sen fortsatte vi att röja lite och det kändes riktigt bra men nog borde vi väl ta en tur med hojen, tänkte vi. Sagt och gjort. Snart satt vi på motorcykeln och bestämde oss för att åka till Gnesta och det slutade med att vi gick till Dragon och ägaren hade superkoll på vilka rätter som hade vitlök i sig. Det var nog det mesta men jag brukar kunna äta vanliga pizzor men det var vitlök även i tomatsåsen och kanske är det olika mycket på olika ställen. Det blev att jag tog en hamburgare istället och det gjorde även Ullis. 

Efter maten så körde vi hemåt men tog en liten extrasväng via Lästringe. Skönt att åka lite och sköna kurvor. 

Vi kollade sedan lite på Finnkampen och vi fortsätter visst att dominera Finland eller skall man vara ärlig var det jämna matcher men vi vann på både herr -och damsidan i både junior och senior och det är väl det som räknas. Grymma insatser var det i varje fall. 

Sen hade jag verkligen bestämt mig för att träna men jag blev segare och segare och sedan fanns det noll ork kvar och det blev istället en godis till kaffet...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards