Alla inlägg den 7 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 7 september 2022 23:00

Onsdag och efter jobbet försökte jag springa ikapp en buss och lyckades men faktiskt till ingen nytta. Då jag närmade mig stan så ser jag anslutningsbusssen åka förbi och det fanns ingen chans att ta den så jag åkte lugnt och vidare ändå fram till terminalen och gick och köpte mig en kaffe och passade på att prata lite med Ullis. En crossiant såg ju god ut och det var den. Tillsammans med kaffet var det en höjdare och nu var det bara att hoppas att kaffet inte satte fart på något för det är ju ändå en bit på bussen sen.

Väl tillbaka vid terminalen så ser jag två tjejer och jag ser bara den ena lite framifrån först och tycker mig känna igen henne men jag får ingen känsla från vilket ställe. När jag ser den andra tjejen, dock nästan mest bakifrån så tycker jag mig ändå känna igen dem lite mer men får ingen riktig bild av om jag verkligen känner igen dom förrän bussen börjar rulla iväg. Bara hoppas de inte tyckte jag var snorkig som inte hälsade. Det var för övrigt två tjejer som gick i åk. 6, i Frejaskolan det sista året och skulle ni, mot förmodan, läsa det här så hälsar jag nu istället! :-)

Bussen hem och väl hemma så har sockret i crossianten gjort sig till känna och jag kände mig smått gravid. Gravid var det för övrigt en annan från mitt jobb men det är än så länge lite hemligt. 

Efter lite mat så traskade jag och Ullis iväg till gymmet och jag smet in fastän mitt kort ännu inte var färdigt men det var inte mitt fel så jag tyckte jag hade skäl. 

Tufft pass och man fick slita som vanligt och jag hade dessutom träningsvärk sedan förra veckan. 

Efter passet så lyckades Freddan fixa mitt kort så snart hade vi handlat upp en hundring på lite mellanmålsgott. 

När vi kom hem så var det partiledardebatter och man slås av hur det snackas skit om andra partier. Allt handlar om hur man framställs och jag blir så irriterad över hur vissa gör allt för att få den andra att verka svag. Hur man rör händerna, hur man agerar då den andra pratar och så vidare. Jäkla härskartekniker.

Politik är kul men inte när det skall vara på sandlådenivå. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards