Alla inlägg den 29 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 29 september 2022 23:00

Torsdag men framförallt var det den 29:e, min födelsedag. Det är ju inte så himla viktigt att fylla år men det är ju kul och faktiskt lite genant att bli uppvaktad men det får man ju stå ut med. Folk vill ju gratulera och det är ju kul. 

Direkt när jag klev upp var det dock inte genant för där låg det en fin och gullig lapp från älsklingen och det var en underbar start. Dock var jag lite trött då jag gick till bussen och kanske är det bristen på hjärtmedicin och snart försökte jag sova lite på bussen. 

På grund av motorvägsbygget så kommer bussen återigen lite sent in till Nyköping och jag inser att det blir svårt att springa och jag orkar inte heller riktigt så jag chansar och sitter kvar. Det är dock bra trafik på slutet och jag hinner precis. 

Där kommer snart roliga Fille på bussen och han lättar verkligen upp stämningen. Jag råkar nämna att jag fyller år och sedan vet hela skolan det. Kanske inte bara på grund av honom men det spred sig enorm fort och i matsalen vill några börja sjunga men jag förbjöd dem då det kändes väldigt genant. Ja, ni läste rätt. Även jag har mina spärrar! :-)

Sen får jag meddelande från 1177 och jag får besked om att jag skall försöka få tag på medinen och jag fick även ett preliminärt datum för nästa hjärtoperation och det blir den 14:e december! Wow! Jag hoppar verkligen att den kommer att lyckas och det ställer jag in mig på. Det känns verkligen som det är hög tid och jag längtar efter att få komma igång igen och det på riktigt. 

Jag lyckas komma med på en rätt tidig buss då jag slutar tidigt på torsdagar och jag meddelar förstås Ullis om det spännande beskedet. På facebook, och andra sociala medier, så strömmar grattishälsningar in och det känns jättefint. Stort, stort tack! Det värmer!

Vi äter lite gott och så kommer älsklingen med en present och vilken present sen! Det är biljetter till kungliga operan och vi skall se på Trollflöjten! Wow! Jag visste direkt att det var Mozart men själva handlingen kunde jag inte och läste förstås på lite. Det blir riktigt kul och jag skulle boka platser men det tog vi mot kvällen. 

Ullis hade egentligen cykelpass men skulle ställa in det för min skull men det fick hon inte utan det var mer en present om hon följde programmet. Jag passade på att försöka cykla lite bredvid henne och snart var det dags. 

De har gjort om Zwift och det kom någon ruta man kunde klicka in och jag vet inte riktigt vad jag klickade i men jag valde D-varianten. Det var visst ett race och det kanske var dumt när jag bara skulle köra lite lätt. Men men... Jag kunde väl köra lite lätt i alla fall, tänkte jag. Det var dock lättare sagt än gjort för med "nummerlapp på bröstet" så går det inte att köra lugnt och efter ett försök att köra lugnt så såg jag mig trycka hårdare och hårdare och snart kved det i hela kroppen och jag drog ifrån flera grupper. Till slut var det väl bara en person jag kunde nå och snart var jag ikapp och han försökte göra ett ryck men sedan bevakade vi varandra och jag kände sedan att han var lite rökt och satsade lite hårdare och fick en lucka som ökade så sakteliga. Dock blev jag tröttare och tröttare och ibland såg han det och försökte några gånger men luckan var till slut närmare halvminuten men det är kort tid om man blir trött i en stigning för det slutade med ett berg där vi klättrade i tio minuter. 

Jag kom knappt av cykeln och Ullis var klar samtidigt och efter duschen satte vi oss och bokade platserna. Det var svårt att välja men till slut valde jag faktiskt längst, längst fram. Man skall inte snåla. Alternativet var hovlogen men det var lite skymd plats. 

Stort tack till alla som förgyllde min tack men förstås ett extra stort tack till min älskade fru! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards