Alla inlägg den 19 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 19 september 2022 23:00

Måndag morgon och när jag kliver av vid Centralstation och sedan småjoggar till hållplatsen för stadsbussen, jag brukar alltid hoppa av innan för att hinna med en tidigare stadsbuss, så ser jag att den hållplatsen är avstängd och bussen tar en annan väg. Lite lätt panik att jag inte ens kommer att förstå hur bussen går men jag chansar att den kommer åt en bit framåt och börjar gå snabbt. Att jag ens skall hinna tror jag inte riktigt på men samtidigt har jag i bakhuvudet att bussen säkert tar någon minut extra av den extra svängen. Rätt som det är så ser jag bussen på långt håll och ser samtidigt att nästa busshållsplats är inom räckhåll och det är mycket kö. Jag börjar springa och när jag äntligen är framme så är bussen precis där och chauffören skrattar lite då han satt mig springa ett bra tag. Frågan är dock om det är värt att stressa så mycket. 

Väl framme så blev det en kopp kaffe och sedan planera lektionerna. Det blev styrketräning och "äppeltjuven". Att jag typ är den enda som inte pallat äpplen var lite chockerande för dem. Jag skulle aldrig kunna stjäla något från någon annan person sade jag. 

Lektionerna gick bra och jag hann med en dusch innan arbetslaget. 

Sen var det bara att hoppa på bussarna men det var ett jäkla hostande. På stadsbussen så kom jag emellan två som hostade och en liten flicka och jag såg på varandra och var oroliga. Som tur var så var det några rader emellan de hostande och mig. När bussen stannade så sprang flickan och jag ut. 

Sen på nästa buss och nu var det chauffören som snörvlade och dessutom ljudligt. Usch! :-)

Måndagarna är lite sega då jag kommer hem så sent men väl hemma blev det lite mat och sedan blev det typ bara en sväng till affären och sedan såg vi på ett avsnitt av den Tunna blå linjen. Den är bra men lite jobbig. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards