Alla inlägg den 8 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 8 september 2022 23:00

Torsdag och efter några några roliga lektioner med mycket spel så var det dags för hemfärd. Då jag slutade rätt tidigt så tänkte jag fixa lite mat hemma men fantasin tröt så det blev fläskkotlett och ris med lite bearnaisesås. Funkar rätt bra i och för sig. 

När Ullis kom hem var maten precis klar och vi åt lite innan vi började planera för kvällens pass. Jag hade skrivit på facebook att vi körde igång igen med torsdagsträningarna men risken fanns att de som brukar vara där inte skulle se det. Jag hoppades däremot att det skulle ha spridits. 

Vi kom igång lite innan och då det bara fanns en crosstrainer så tog Ullis den och jag körde lite cykel innan. 

Jag gick sedan bort och kollade men ingen var där och efter några minuter så gick jag tillbaka igen och fortsatte. Det fick bli några maskiner och fria vikter och jag försökte ha full kontroll. En tjej kommer fram och undrar hur hon skall träna men utan glasögon så ser jag lite dåligt och tar fel på om det är tryck eller drag. Sen ser jag vad hon skall träna och tipsar om en maskin. Hon protesterar då lite och säger att man sitter åt andra hållet men jag säger att det inte gör så mycket och den andra maskinen tror jag inte fanns utan mitt tips var att man kunde köra fria vikter istället. Jag vet inte om hon trodde på mig och rätt snart försvann hon. Det var för övrigt latsdrag hon skulle köra först. 

Det blev sedan avslutande med lite kortare crosstrainer och vi pratade lite med Maria och sonen Emil. 

Väl hemma blev det debatt framför teven och jag blir nästan tårögd hur vissa försöker förnedra motståndarna. Givetvis är en som dör oskyldigt i ett våldsdåd en för mycket men man måste sätta in det i rimliga proportioner. Sverige är fortsatt ett mycket säkert land att bo i och det är, till exempel, hundra gånger farligare att åka bil. 

Tuffare straff är säkert en lösning men det räcker inte med det utan det måste till så mycket mer. 

Jag, och Ullis, har redan förtidsröstat och jag hoppas vi får se en politik som är fortsatt för alla och som inte gör att klyftorna ökar. På söndag så sitter vi som röstmottagare och kanske syns vi. Det här blir första gången vi är med, som röstmottagare, i ett riktigt val. Förra gången var vi med som röstmottagare i EU-valet. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards