Alla inlägg den 3 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 3 september 2022 23:00

Lördag och idag skulle vi springa lite, så var i alla fall tanken. Ullis var sugen på att springa lite längre och jag klarar inte riktigt lika långt så vi kompromissade lite, som vi brukar göra. När hon började springa så satte jag mig i bilen och åkte ut till Stensund och började springa och möta henne. Om jag skulle komma iväg hyfsat snabbt så skulle det ändå bli en hel del för mig.  

Jag får dock börja med att tanka så där försvann det några minuter men när jag passerar Ullis så är hon inte riktigt framme där det är en kilometer kvar till huset så jag kom iväg rätt snabbt ändå. 

Efter att ha åkt om en EPA så inser jag att jag inte bör svänga vänster direkt utan gör en extra sväng och det slutar med att kön, efter EPA-bilen, hinner förbi igen. 

Sen är det full fart ut och jag bara slänger in allt i husvagnen och startar klockan och börjar springa. Det går som vanligt lite trögt i början men inte riktigt lika illa som det brukar göra. Jag behöver inte alls stanna utan tvärtom så ökar jag farten efterhand och frågan är ju om det är så smart då jag inte vill riskera att gå in i väggen och sinka Ullis sen. 

Jag hinner komma ungefär lika långt som sist och sen joggade vi hem till husvagnen igen. Rätt som det är börjar farten att trissas upp och vid ett tillfälle så ökade hon markant och hon skrattade och sade att hon bara ville testa lite. Jag svarade dock ganska bra och låg tätt i rygg men det var bra jobbigt. De sista kilometerna så började jag att gå på reserverna och det märks att jag inte orkar så himla långt. 

Sista kilometern blev dock nedjogg men det var tungt ändå. Dock skönt att kunna springa igen och en hel del med bra löpkänsla. 

Väl framme vid husvagnen så tar vi våra väskor och går mot en brygga och slänger av oss kläderna och går i. Ullis blev återigen imponerad att jag kunde gå i direkt men jag skall villigt erkänna att det var ruggigt kallt idag och frågan är hur  många gånger fler jag kommer att klara det. 

Väl hemma så försökte jag röja lite och även få lite koll på kameran som verkade leva sitt eget liv. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards