Alla inlägg den 15 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 15 september 2022 23:00

Torsdag och det var kort dag med risk för regn. Trots det så ville jag få till några orienteringslektioner och jisses vad grinigt det blev emellanåt. Någon agerade som om jag var världens hemskaste och jag tvekade absolut själv. Nja, inte om jag var världens hemskaste men om det inte skulle börja regna lite väl mycket.

Asch, jag chansar! tänkte jag. De elever som var lite lätt upprörda kom tillbaka och sken som bara den. Trots att det faktiskt hade regnat en del och det var ju kul och lite förvånande. I ärlighetens namn var det ett skönt regn som nog inte störde de som var ute och sprang. 

På vägen hem så blir jag stoppad av en ung kille och han undrar om jag inte känner igen honom och det gör jag... nog. Eller? Jodå, efter någon sekund så trillar poletten ned och för att bevisa det så ber jag bara om första bokstaven i hans namn och när jag fick den så sade jag hans namn. Det var kul att se honom och jag skulle förstås bett honom att hälsa för då jag klev på min buss så ser jag honom utanför med några gamla klasskamrater som jag också hade för ett antal år sedan. 

Väl hemma så blir det lite mys och vi kollade in några resor men det drar ju iväg så mycket då man måste resa under mina lov. Sen var väl den största nyheten Annie Lööfs avgång, som partiledare, och att Roger Federer avslutar sin tenniskarriär. Jag själv var fascinerad av Stefan Edberg så det var ju kul att han var tränare åt Roger och Pete Sampras var annars den som var bäst då jag var mest intresserad av tennis. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards