Alla inlägg den 16 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 16 september 2022 23:00

Fredag och idag var det extra segt, vet inte varför. 

Väl framme på skolan så ser jag att den första klassen blir inomhus och de två andra bör köra orientering men vädret var lite tveksamt. 

Det var väldigt många borta på första lektionen och det går en hel del förkylningar på skolan, både bland elever och lärare. Själv så har jag också varit snörvlig och passar man sig inte blir det värre. Det blev en hel del badminton, pingis och faktiskt fresbee. Fokus låg på rörelseglädje samt koordination. Sen fick jag höra att jag hade en gammal kollegas barn som elev så jag bad honom hälsa till henne. 

Efter det var det orientering och regnet låg lite på lut men första klassen klarade sig bra. 

Efter lunch var det dags för sista klassen och nu var det verkligen på gränsen, det var klart oroväckande och det var starka protester men vi gick bort till starten och nu duggade det lite. Asch, sade jag. Nu kör vi! 

Samtidigt kommer det en massa andra elever och de kom från en annan skola och de skulle ha skoljoggen. Det var kul att snacka med dem och några ville visst hellre lyssna på mig än på deras lärare som började ha lite instruktioner så jag fick förstås säga åt dem att gå dit. Det var i alla fall roligt och de hejade på mina elever då de kom springandes. 

Sen var vi klara och skulle gå hemåt och då började det regna riktigt rejält. Usch och fy! Stackars den andra skolan som precis börjat springa Skoljoggen och dessutom skulle ut på ett längre varv på fem kilometer. Några som kastat kottar riskerade dessutom två varv... :-) 

Jag pausade lite under tågbron och när det lugnat sig lite så gick jag snabbt till skolan. 

På bussen hem somnade jag rejält och vaknade rejält groggy precis vid hållplatsen innan och det var knappt så benen bar mig. Rejält vimmelkantig och jag lade mig i sängen en stund då Ullis var och simmade. 

Vi avslutade kvällen med att måla lite och kollade sedan lite på teve. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards