Alla inlägg den 5 september 2022

Av Niclas Bernhardsson - 5 september 2022 23:00

Måndag och jag tog återigen hojen men nu var det inte alls lika skönt då temperaturen hade sjunkit. Riktigt kallt faktiskt. Dock skönt att kunna komma iväg lite senare och Ullis och jag hade en tanke på att åka iväg och köpa en sänggavel till gästrummet efter jobbet. 

Lektionerna fick snabbt styras om då jag hade råkat glömt att de skulle besikta hallen men det var jag inte ensam om att ha missat så det blev en hel del omplaneringar men allt gick bra. Jag gick kartpromenader med mina klasser och en klass gick jag och lekte lite med. Det blev brännboll och burken, funkar nästan alltid. 

Väl hemma så åt vi lite gott och bestämde sedan att vi hyr en släpvagn och åker upp mot stan.

Vi fastnade på Ikea och den gavel som Ullis kollat ut såg riktigt bra ut och vi bestämde oss för den men hon var lite osäker på om färgen skulle funka. Jag som inte brukar fundera så mycket sade bara - vi kör! :-) Vi köpte den och några andra prylar och hämtade ut gaveln vid varutlämningen och åkte hemåt. Det blev dock en glass på vägen. 

Väl hemma så hade orken, och tiden!, för träning försvunnit och nu hade jag börjat fått ont i baksida knä, på höger sida. Vad sjutton! Det värkte alltmer och mot kvällen så låg vi i soffan och tittade på the Journey och vi såg ett avsnitt. Det är helt okej men när jag skulle lägga mig så gör det riktigt ont att bara gå och det är förstås det hårda löppasset i lördags som börjar göra sig påmint. 

Precis när vi skall lägga oss så kommer Felix hem då han fått skjuts av en god vän. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards