Alla inlägg den 17 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 17 januari 2023 23:00

Tisdag och jag fick ta en till dag hemma då magsjukan tog ned mig rejält. Dock så kände jag mig återställd men tveksamt om jag skulle orkat jobba. 

Ullis skulle skjutsa sin mamma till sjukhuset och jag följde med men låg rätt länge innan. Tror jag sov till tio idag. 

Sen var det bara att klä på sig och svärmor blev förvånad då hon såg mig men det var trevligt att åka alla tre. 

Vi tog vägen via Gnesta och sen var det bara att åka. Bra väglag och helt okej väder. I alla fall då. 

Det gick rätt fort och efteråt behövde vi äta och vi bjöd på lite lunch på sjukhusets restaurang. Riktigt gott och det var som en buffé. Lite kaffe på det och snart rullade vi hemåt. 

När vi passerar Sparreholm så säger jag att vi kan ju gå in och ta en runda på Fabriken och det var skönt att sträcka på benen lite. Nu hade det dessutom börjat bli dåligt väder så det var skönt att komma ifrån det lite. Det åkte ned lite bra att ha saker. 

Snart var vi på gång igen och nu sjönk farten rejält då det var snöblandat och dessutom runt nollan. 

När vi var hemma så hade nästan hela dagen gått och det var frågan om man skulle sjunka ned i soffan eller kanske testa på att cykla lite. Jag valde att gå ned i källaren och göra iordning cykeln och snart satt jag på plats. Jag såg att det var ett race på gång och tänkte testa att se om jag var fullt återhämtad nu. 

Så var det då dags och jag trycker på men snart känner jag hur mjölksyran börjar komma och jag ligger lite på gränsen. Hm, kanske inte helt okej ännu då, eller? Jag verkar dock ligga relativt långt framme och än så länge så orkar jag men det är en bit kvar. 

Ullis kommer ned och ser att jag ligger på ordentligt och undrar om det var min plan och det var det ju faktiskt. Dock skall huvudmängden vara lugn träning men idag tänkte jag maffa på. 

Nu bara 5,5 kilometer kvar och man ser ljuset fast benen verkar inte förstå det. Så tickar det ned och sista biten ger jag allt och kommer hyfsat långt upp. Ser att jag höll 252 snittwatt på 34 minuter och det måste nog anses vara okej. Tanken på att jogga med löpgruppen känns dock borta...

In i duschen och Ullis pushar på bra min sin träning. Vi inser att hon inte kommer hinna hänga på mig bort till klubben men jag tänkte ändå bara gå och vädret var inte det bästa. 

Jag tar med mig stereon och tänkte prova den idag. Väl på plats så berättar jag att jag varit sjuk i helgen och alla backar en meter. Haha, förståeligt men jag berättade också att jag haft flera dagars lugnt. 

Lite strul med stereon men alla kör på bra ändå och väl hemma så inser jag att den nog laddat ur och elkontakten på banan inte fungerade. Jag provade att ladda hemma och då fungerade det som det skulle. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards