Alla inlägg den 31 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 31 januari 2023 23:00

Tisdag och jag var som vanligt trött då jag gick till bussen men snart var man igång igen. Det blev en hel del bedömningar idag och jag var endast med lite grand i spelet för att fylla ut en gång. Sedan var det återigen utvecklingssamtal och jag insåg att det skulle bli sent idag. 

Jag ser att jag fått svar på en fråga om mitt kommande 24h-EKG och det var helt okej att jag kunde göra det testet i Nyköping istället och det underlättar hur mycket som helst. Skulle jag åka till Solna två dagar i rad så hade det fått lite väl stora konsekvenser för jobbet. Nu drabbas nog inte många lektioner alls. 

När sista samtalet var klart så sprang jag till bussen men väl på bussterminalen så inser jag att jag har 20 minuter på mig och går och köper några böcker till det kommande biblioteket. 

Sen hem och jag blev supertrött och somnade till rejält. 

När jag vaknade så träffade jag en gammal elev men jag var helt nyvaken och nästan groggy. Snart var det dags för löpträning och jag inser att jag inte ens kommer hinna äta och skickar iväg ett mail till några reservtränare men svaret kommer sent och de kunde tyvärr inte. Lite tråkigt förstås men jag hoppades att de skulle lösa det på plats. 

Själv åt jag och kände att jag behövde en vilodag faktiskt. Ullis blev lite förvånad men nu var det nog läge. I övrigt försöker jag hitta ett bra sätt att samlat se mina träningar men det är svårare än jag trott. Kompisen Tomas tipsade om Twiik och jag får nog slänga ett öga på det. Mobilens Connect verkar inte hålla måttet fast man kan mäta det mesta där men att däremot se en enkel statistik på hur mycket man tränar verkar inte gå. 

Vi tittade sedan på Biggest Loser och tog faktiskt kväller ganska tidigt efter det. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards