Alla inlägg den 3 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 3 januari 2023 23:30

Vaknar upp och har sovit riktigt bra men maten innehåller nog en del vitlök då jag alltid får ont i halsen av den men så här, direkt i solen, så blir man förstås orolig att man åkt på något. Det ger dock med sig efter några timmar så det var falskt alarm.

Nu kom jag på att jag kan kika på Hitta-appen och jag får träff på en väg i Danmark och efter ytterligare ett tag så blir det träff i ett hus en bit ifrån Roskilde. Det ägs av en äldre kvinna vid namn Helle och jag försökte kontakta henne men får inget svar. Apollo verkade sådär lagom intresserade att hjälpa till så jag får kontakta mitt försäkringsbolag så får vi se hur vi går vidare. Jag kan ju för all framtid se var de är såvida jag inte tar bort dem.

Sen vill Ullis springa upp till fyren och det är förstås inte den allra lugnaste starten för mig men jag vill försöka.

Jag lägger in små gåpauser redan från början men det är 90 % jogg nästan hela tiden men på slutet så börjar det bli bra brant och pulsen började skena. Ullis däremot skuttade på som om det inte var någon match och fick hela tiden vänta på mig men mot slutet fick hon springa på. Superfin väg och helt otrolig utsikt vid fyren. Det fanns dock, konstigt nog, inget att köpa så man fick jogga iväg törstig och nu trodde man att det var en baggis att bara "rulla ned" men värmen och längden gjorde att pulsen bara drog iväg på slutet och fastän det var helt platt på slutet så hade jag 180 slag i minuten sista biten. 
Sen var det simning men nu var jag helt slut och fick kämpa mig igenom typ 600-700 meter. På slutet kollade jag lite på Ullis istället. Klockan fick dock spel och förstod inte att det var 50 meters pool.

Vi avslutar med lite god mat och nu säg vi även suoertriatleten Sebastian Kienle. Det verkar krylla av kändisar här och återigen var Ståhl här med några träningskompisar. Fanny Roos var visst också med men nu går jag händelsens i förväg då jag inte såg det förrän nästa dag.

Stelheten blev bara värre ju längre tiden gick.
          

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards