Alla inlägg den 27 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 27 januari 2023 23:00

Fredag och när lektionerna var klara så kom "Pingis-John" dit och jag hade lite tid att spela så det var bara att ta fram bordet och snart var vi igång. Bra match och jag lyckades återigen vinna men det är alltid så fruktansvärt jämnt så det är nästan så jag skäms. På något sätt så skärper jag mig men fortsätter han så här så får jag nog snart bita i det sura äpplet. 

Efter så tog jag en dusch och begav mig till stan där Ullis väntade. Vi tog sedan en meny på Bastard Burgers och det var som vanligt suveränt. En kund kom in och undrade vilken hamburgerkedja som var bäst för Brödernas låg tvärs över gatan. Lite lustigt kan man tycka då vi redan var inne på Bastard. Jag sade att jag föredrar Bastards men Bröderna kan vara helt okej men att kvaliteten kan skifta lite mellan olika ställen. Hur dem är i Nyköping vet jag dock inte men Bastard brukar vara bäst. 

Sedan försökte vi hitta en present men mer än så kan jag inte skriva nu. :-)

Hemma så ville jag träna lite och snart satt jag på cykeln och det blev en rätt tuff körning på Tour de Zwift. Det blev 42 minuter och jag gav allt i slutet och det var kul men kanske inte det smartaste. Nu behöver jag köra lite lugnt ett tag.

Vi tittade lite på teve sen och det blev ett avsnitt av din Hjärna och något annat som jag inte kommer ihåg nu. 

När vi gick och lade oss kom vi på att Sverige spelade mot Frankrike i handboll men jag fick inte upp det på teven i sovrummet så jag kikade lite på Aftonbladet men då det verkade kört så stängde jag av och snart sov jag gott. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards