Alla inlägg den 11 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 11 januari 2023 23:00

   

Onsdag och väl på jobbet så var det återigen nya elever och det sjuka är att det korta lovet gjorde att jag glömde bort en del namn. Men det är förstås snabbt åtgärdat. 
Det blev återigen samma rutt som igår men då jag var rädd för att bli ofrånåkt igen så hoppade jag av några hållplatser innan då nästa buss också tar samma väg ut. Tyvärr så ser jag att nästa buss kommer bakom den buss jag sitter på så jag gick av i onödan men då kanske han får något att tänka på. 
Sjukt mörkt i skogen och jag stod och frös i några minuter och snart får jag stiga på.

-Men varför? säger chauffören. Ja, du åkte ju ifrån mig igår sade jag och blev förvånad att jag kunde vara så bitsk. 

Nåja, jag sätter mig en bit bak nu med förhoppningen att stolarna är bättre men icke så Nicke. Man satt återigen som en kråka och det skakade fruktansvärt. 

Väl framme så passar jag på att hämta ut lite nya böcker till vårat kommande bibliotek men vi måste nog köpa på secondhand då det annars blir skitdyrt. Dock så var det här rea på men man vill ju ha bra böcker.

Efter lite mat blev det core och Ullis och jag hjälpte en ny tjej tillrätta och jag hörde henne gny någonting med att hon inte orkade och jag förstod henne. Sjukt tufft idag men jag tänkte inte ge mig så nu räknar jag kallt med träningsvärk. 
Väl hemma blev det dusch och jag kikade lite på den nya högtalaren vi köpt till löparklubben. Den verkar kanon. Det blev även lite kokande på hur man kan bygga biblioteket. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards