Alla inlägg den 14 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 14 januari 2023 22:30

Lördag och idag åkte vi till Tim och firade honom. Det var trevligt men jag åt lite för mycket av den goda tårtan. Fick mysa lite med deras gulliga katt, Enzo, också. 

Tillbaka hemma så försökte jag få i mig lite vanlig mat då det blev lite för mycket socker. 

På slutet ryckte jag upp mig och hoppade på cykeln och det var skönt att röra sig men började jag inte må lite konstigt? Kanske det men tänkte att det mest berodde på lite för många tårtbitar. Jag kämpade mig igenom passet och efter duschen blev det lite familjemys i soffan och vi tittade på Fångarna på slottet och åt lite jordnötter. Rätt som det var så känner jag att det inte står rätt till och det går inte många minuter innan jag känner att jag måste besöka toaletten och där och då började det... Helvetesnatten! 

Jag spydde konstant och det slutade inte fastän det var helt tomt i magen och magen vreds ut och in. Mot slutet av natten så byttes dock själva utfarten och jag klarade mig i alla fall att det hände precis samtidigt utan jag kunde styra det hyfsat. 

Min pulsklockan pep ungefär var tionde minut för hög puls och efter nångra gånger så förstod jag att det var kroppen som börjat protestera och bara efter någon minut så behövde jag spy. Så det blev en extremt jobbig natt och jag kollade lite intressant på klockan på morgonen och den stod att jag hade 5/100 i battery och stressen låg på 95...  

Mot morgonen så lugnade det ned sig men helt bra var det inte på hela dagen och jag låg kvar i sängen hela dagen och resten av familjen hade isolerat sig från första stund så det är bara att hålla tummarna. 

Ullis ställde sedan ut en våg och det visade sig att jag gått ned över 2,5 kilo på något dygn... 

Jag är rätt säker på vad det berodde på att jag blev magsjuk och varken tårtan eller jordnötterna stämmer inte utan det kom från ett annat ställe. Jag säger inte vad men sista bokstäverna är kolan! ;-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards