Alla inlägg den 29 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 29 januari 2023 23:00

Söndag och det var rätt segt idag. Jag drack ju som vanligt ingenting men det blev rätt sent och sådant brukar kännas av. 

Hela förmiddagen gick i princip och vi gjorde ingenting. Sedan kom Tomas och Rosie på fika och det var bra så det blev fart på oss. Dock skulle man förstås ätit lite vanlig frukost istället för att fika först. Nåja. Det var trevligt men snart kände man att man började bli hungig och snart var munkarna slut på fatet. 

Till lunch fixade jag och Ullis lite att äta och middagen skulle Felix fixa om vi köpte ingridienserna, fair enough! 

Jag ville träna och snart satt jag på cykeln och det blev ett lugnt kapillärbyggande pass på 70 minuter och mot slutet så hör jag att det är en tävling på radion och när jag är klar så ringer jag upp och kommer sedan fram. Då Ullis var med för ett tag sedan så tänkte jag att jag också borde våga ringa. Det handlade om vad två miljoner svenskar gör varje dag och jag svarade flåsande att det är detsamma som jag precis gjort - tränar alltså! Han tyckte att han var rolig då han menade på att jag slog två flugor i en smäll. Skryter och gissar. Nja, svarade jag. Det är ju livsviktigt och han kunde bara hålla med. Jag kände mig dock lite speedad men det blev ju ändå rätt bra men lite väl burkigt ljud men jag var ju i källaren och hade visst en fläkt på också som jag glömt stänga av. 

Kvällen avslutades med att titta på Händelser vid vattnet och den är ju klart speciell. Det är nästan så att man ångrar att man började titta på den serien men nu måste man ju se klart. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards