Alla inlägg den 4 januari 2023

Av Niclas Bernhardsson - 4 januari 2023 23:00

Onsdag och nu var det mycket fokus på att få till en sista bra present till Ullis men jag var ännu inte nöjd och nu var tiden nästan ute. Tankarna gick fram och tillbaka och jag hade en bra reservplan om det inte skulle lösa sig.

Vi vaknar upp rätt tidigt och tar en morgonpromenad och får för oss att avsluta uppför ett litet berg. Det verkar sitta någon och meditera och en löpare springer uppochner och jag förstår inte hur det är möjligt. Det är ju skitbrant men det är mer regel än undantag att alla här är typ övermänskliga. 

När vi närmar oss så har han fått nog och det är skönt då det var rätt smalt och faktiskt lite läskigt att bara gå. Sjukt fin utsikt och vi bara njuter ett slag innan vi går till frukosten. Som vanligt är det mycket elitfolk och man ser Sebastian Kienle och Daniel Ståhl men nu ser jag att även Fanny Roos är där. Lite coolt och Inspirerande att så många grymma personer är här. 

När jag hämtar lite mer kaffe så ler Ullis och säger att vi fått sällskap och det visar sig vara en kvinna som undrar om hon få sitta vid vårat bord. Efter lite prat så får vi höra att hon också fyller år imorgon och faktiskt skall köra Kalmar i höst. Lustigt och kul. Hon kommer från Schweiz och heter Claudia.,
Efter frukosten så blev det lite solning och läsning av en bok.

Sen passade vi på att simma lite i lilla poolen men den var ju ändå över 25 meter lång så inte så mycket att klaga på. Ullis körde som vanligt lite längre men jag har ju precis startat upp igen.

Efter lite lunch så blev det lite gym och det var skönt att träna. 
Till middagen så kom kastargänget framför oss och Seb Kienle bakom oss. Herr Ståhl chockade både mig och Ullis och jag har nog aldrig sett så mycket mat på en tallrik och rätt som det var kom han med fyra stora kannor med vatten till bordet. Jisses! 
Vi avslutade kvällen med lite kortspel och vi körà ett avgörande parti där jag lyckades knipa segern. 
Bra dag men nu började jag bli alltmer stel och frågan var om jag inte tog ut mig för mycket igår...

       

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards