Alla inlägg den 8 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 8 juni 2023 23:00

Torsdag och idag var egentligen dagen då jag skulle kört min tävling men jag bangade då jag kände att jag inte riktigt hade tiden att planera och jag ville dessutom inte offra min träning. Det slutade istället med att vi tog med alla våra sjuor ned till hamnen och körde lite spontana lekar. Med facit i hand blev det helt kanon. Det blev fotboll, fresbee och tipspromenad samt förstås mat. Sedan, med svetten rinnanades på ryggen, samlade jag dem och sade att nu var det bara beep-testet kvar. -VA! sade dem. Ja, vi piper hemåt alltså, svarade jag. Ha ha! Det blev ett lyckat själv och jag kände mig lagom självgod. 

Sen var det bara att gå tillbaka till skolan och jag ångrade mig att jag inte tog shorts. 

Väl hemma så fastnade jag i soffan och såg ett avsnitt av Manifest. Det är så där på gränsen. Det är nästan så man kan släppa det men det har ändå någonting som gör att man vill fortsätta att titta. 

Jag tänkte sedan köra igång trimmern men hittade den inte. Grästrimmern alltså. Mig själv har jag trimmat tillräckligt nu då även en elev tyckte att jag såg ut som en bebis och det var lite roligt. Hen är lite för ärlig men det sägs ju att ärlighet varar längst men det är bara ett dåligt och felaktigt ordspråk. Att kunna köra med vita lögner har varit ett framgångsrecept i människans historia. 

Ullis och jag avslutade sedan med att återigen cykla men det tog emot men det kan det göra ibland. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards