Alla inlägg den 10 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 10 juni 2023 23:00

Lördag och idag hade vi tänkt att kanske cykla två gånger, en på förmiddagen och en på kvällen. Dock så började vi med att sova lite längre än väntat och sedan blev det förstås frukost och morgonteve. Vi gick ut på tomten och fixade lite då grannarna skulle ha studentbjudning och vi ville förstås inte klippa gräset då. 

Efter ett tag så kommer vi då igång med gräsklippning och ogräsbekämpning och efter någon timme är vi färdiga. Nu börjar jag bli trött och kanske även irriterad då jag känner att orken börjar försvinna. Jag ville ju träna. Vi bestämmer att vi drar igång och jag har svårt att bestämma mig för om jag skall dra igång ett speciellt träningsprogram som kanske gav effekt sist det begav sig. Det är ett ftp-program på zwift och det pågår under 10-12 veckor och 2019 så hann jag med två sådana program och nu skulle det innebära att jag hoppade in en vecka i programmet men det krockar också lite med mitt mängdträningsprogram. Det som jag nog är inne på och försöker hålla. Asch!

Ullis drog ut och cyklade och jag satt snart upp på cykeln i källaren och trampade. Det blev mitt vanliga 70-minutersprogram. Lite öm i baken men annars gick det bra. Tror jag kände av en viss träningsvärk men förstod inte riktigt varför. När jag kört ett tag så skickar Ullis en ledsen emoji och att hon nästan blivit påkörd av en bil då föraren inte verkar sett henne. Det är ju fan sjukt! Jag blir alldeles skakig men Ullis säger att hon är okej men att hon blev rädd. Tror jag det. 

Jag fortsätter trampa och när jag är klar med programmet så tänker jag att jag fortsätter tills Ullis kommer. Det blir så gott som 90 minuter och lite över fem mil. Lite så där lagom och jag avslutar med en spurt men nu strular tekniken så jag kan inte trycka på max då motståndet inte räcker till. 

Efter duschen så drog Ullis och jag till Trosa för att kolla till katten. Vi körde i lite ny sand som klumpar sig bättre eller vi chansade på det i alla fall och utfallet blev bra. 

Vi passade på att äta lite kycklingsallad och gjorde katten sällskap ett bra tag. 

Väl hemma igen så var grannens fest i full gång och vi själva tittade lite på teve och snart började Champions League-finalen! Sjukt spännande och vad kul att se om Haaland blommar ut idag. 

Så var matchen igång och jag reagerade på att Inter stod upp bra och körde med sjukt bra understöd. Så som jag lärde mina fotbollskillar då de körde mot bättre lag. Det gjorde att vi kunde förhindra deras anfall hela tiden och Inter gjorde det helt examplariskt. Lite tråkigt i längden men ibland så blixtrade det till och Haaland höll på att göra något riktigt snyggt mål men drog bollen rakt på målvakten. 

Till slut så gjorde Rodrigo mål efter en bra prestation av en lagkamrat och jag förvånades själv över att bli så glad. Jag har egentligen aldrig gillat Manchester City men deras nya stil har verkligen imponerat på mig och trots att det nog är ett köpelag så är spelarnas och tränarens approach härlig. Sen har vi ju förstås Haaland som är den nye Zlatan men med lite mer spetskompetens. Lite annorlunda men lika kul att titta på. Grattis Erling och grattis Norge till er nya stjärna!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards