Alla inlägg den 23 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 23 juni 2023 23:00

Fredag och det var Midsommar! Egentligen betyder det inte så mycket men man kan ju använda dagen för att träffas i familjen och rå om varandra. Förr i tiden, när man var ung, så var det mycket alkohol och jag är genuint glad att jag inte dricker längre. Nu har jag aldrig varit alkoholist men jag har sett för mycket, på nära håll, och kanske dessutom haft anlag för det. Därför känns det riktigt bra att jag inte längre har något sug, inte ens när det är högtider. Nu handlar mitt sug mest om träning och att vara med familjen. 

Hursomhelst så skulle vi först träffa Tanja och Ola och Ullis och Tanja skulle dessutom springa en sväng först. Jag riskerade ju att bli utan träning idag och det måste jag medge kändes lite jobbigt. Det fanns dock i planerna att det skulle kunna bli lite träning och Ullis tyckte också det. 

Snart var vi på väg till Trosa och på blomsteraffären så var det en kille som stött på delfinerna två gånger och det var lite coolt att höra. Ingen aning om vem det var dock. 

Sen till Trosa och snart var Ullis och Tanja iväg och jag höll Ola sällskap och kände mig lite nödgad att berätta lite om varför jag valde att tatuera mig. Ofrånkomligt så blev det lite djupt men Ola lyssnade och vi hade bra samtal. 

Sen, när löpartjejerna var tillbaka, så var det en trevlig sillunch och sedan blev det kortspel. Vi skulle spela ett kortspel som kallades för golf och initialt, i ärlighetens namn, lät det skittråkigt men det visade sig att det var mer mångbottnat än det först verkade och inte blev det sämre av att jag vann. Ha ha! Nu fick många vatten på sin kvarn men det jag älskar med tävlingar och spel är INTE att vinna utan att tävla. Det bara blev så att jag vann och jag hade absolut tur med mina kort. Att vinna är mer en bonus. 

Sen hemåt och nu hade tiden sprungit iväg lite men vi hade gott om tid och snart var grillen tänd. Jag hade hört något om grillförbud men såg ingenting på kommunens hemsida så jag körde på. 

Snart hade även Tim och Cilla kommit och vi hade innan hämtat svärmor.

Vi åt och drack gott och några delade på lite av Felix öl som legat där sedan nyår. Själv blev det Crush och Pepsi för mig. Köttet blev riktigt bra och då hade jag nöjt mig med vanlig fläskfilé. 

Vi avslutade med lite kortspel och givetvis körde vi golf även nu. Jag fortsatte med vinnarspåret och kanske hade jag lite tur med korten men så är det ju ibland. Vi bäddade ju i alla fall upp för revanschspel. 

Tiden gick och jag insåg snart att det var kört med träningen och laddade mentalt för morgondagen. 

Det blev tidigt i säng istället och imorgon kanske vi skulle ut till Stensund.

 

Härlig familjetid

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards