Alla inlägg den 2 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 2 juni 2023 23:00

Fredag och nu började man verkligen få sommarlovskänslor eller skall man säga semesterkänslor men det är ju i och för sig lite kvar. Men en långhelg väntar och det var skönt att sätta sig på bussen. Jag hann som vanligt med första bussen men fick springa lite på slutet. Dock i onödan, visade det sig. 

På bussen och jag stängde av musiken då det brukar vara elever som vill prata. Snart kom roliga Fille och jag, han och Maja pratade på vägen upp till skolan. Som vi brukar göra och det har blivit en skön tradition. 

Sen var det då dags för lite lektioner och det blev lite lugnare idag och även lite fotboll då chansen fanns. 

Efter lunch så hade jag lite lugnt och när jag såg att jag kunde bege mig hemåt så gjorde jag det. Det skulle dock inte komma någon buss på ett tag så jag promenerade mot stan och jag snackade lite med Ullis på vägen - trevligt!

Väl framme vid terminalen så behövde jag bara vänta i cirka tio minuter och snart satt jag på bussen och njöt! Långhelg!

Hemma så var det bara att hoppa upp på cykeln då Ullis skulle ut och äta med jobbet och skulle det bli någon träning för henne så var det bråttom. Jag hängde på förstås och hade en liten plan om att ta ett pass till ikväll. Hur det skulle gå med det var en annan femma. 

Jag snittade låga 127 på mitt 70-minuterspass och jag börjar bli hoppfull men det är fortfarande lite för lite träning mot vad jag hade tänkt. 

Jag pussade Ullis adjö och sedan tittade jag och Felix lite på ett roligt program som handlar om vilken fysik som egentligen är bäst. Det är förstås sydkoreaner och de har valt ut 100 stycken extremt vältränade personer som får möta varandra på lite olika sätt. Sjukt roligt men själva produktionen kunde väl gjorts annorlunda. 

Jag blev sedan trött och inte så mycket mer hände än att jag knapapade på mobilen och väntade in Ullis. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards