Alla inlägg den 4 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 4 juni 2023 23:00

Söndag och efter lite frukost så vara vi snart igång och eftersom Ullis skulle jobba idag så drog vi rätt snabbt ut mot Stensund för att springa lite. Jag var inte alls taggad i början men man vet ju aldrig hur kroppen fungerar. 

Vi testade att ringa till bommen och visst gick den upp som den skulle och det var oerhört skönt. Riktigt lyxigt.

När vi kommer fram till parkeringen så är den full och vi åker istället till vår husvagnsplats och det kändes lite som man skulle ställa upp husvagnen men vi råkade visst glömma den. 

Snart var vi igång och det gick väldigt lätt att springa, en skön känsla. Det kanske skulle ändra sig, tänkte jag. 

Vi joggade på och när vi kom till det steniga partiet med mycket rötter så kände jag att livslusten rann av mig lite. Det är under lång tid man får trippa och det tog kraft. Lite lätt irriterad men snart var man igång igen och rätt som det var så var man borta där vi brukar vända. Vi fortsatte dock och snart kom vi ut till Stensunds fritidshusområde och alla hejade. Förra gången var visst inte så många ute. Eller fritidshusområde vet jag inte. Det verkade ju vara permanentboende men nu var i alla fall många ute i trädgårdarna. 

Det gick fortsatt bra att springa och det var lite av en Runners high, faktiskt. Så jäkla skönt men när jag ville testa att springa på ett tag så tog orken slut rätt snabbt och jag fick kämpa lite sista biten. 

Ullis var inte alls sugen på att bada men jag hade bestämt mig. Det var alldeles för länge sedan. 

Vi tog första bryggan och när jag inte såg någon så näckade jag och klev i. Burr! Samma chock som vanligt och tyvärr samma chock för fötterna efter cirka tio sekunder. Smärtan är nästintill outhärdlig och jag går upp. 

Nu börjar Ullis bli lite sugen och kanske är det när jag säger att det var skönt efter ett tag. Det blir som man piggas upp och jag vill gå ned igen. Nu har det dock kommit lite folk så när jag går upp så får Ullis hålla för en handduk. Ah, så härligt! 

Vi går sedan mot bilen och ringer till bommen. Vilken smart finess! Ullis skämtar och säger att bara att kunna ringa till bommen är värt pengarna det kostar att stå på Stensund. Det är som campingen fått syndernas förlåtelse. Ha ha! Med tanke på min felstavning i rubriken som jag inte ville ändra då även länken kommer att bli fel på FB. 

Sen hem och jag kollar lite på nätet hur det går på Ironman Hamburg och det har visst skett en oerhört tragisk olycka då en motorcyklist frontalkrockat med en tävlande. Man ser en bild då cyklisten flyger över banan och cykeln är i delar. Motorcyklisten har avlidit och kameramannen och den tävlande är svårt skadade. Jag läser lite och många är fly förbaskade på hur det har skötts. Man såg att det var ett gäng fordon i en lång rad och det var sådant fokus på bara täten. Man kom alltså tillbaka och mötte age-grouperna och då smällde det. Det blir förstås polisutredning och sådant. 

Sen drog Ullis till jobbet och jag fortsatte med att göra rent taket på husvagnen. Lite oroväckande att taket släppt på något ställe men det kanske är ett vanligt fenomen. Inne i vagnen ser ju allt schysst ut i alla fall. Jag fortsätter sedan att rensa ett avlopp som brukar sättas igen. Vet inte riktigt varför men det har alltid varit så och kanske borde man byta rör sista biten. 

Nu har timmarna gått och det verkar kört att få ett sista cykelpass men jag tar tag i det och Felix går samtidigt och köper något gott till kvällen. Det blir mitt vanliga 70-minuterspass och det går bättre än väntat. Bra träningsdag helt enkelt men jag får passa mig så ökningen inte blir för häftig. Jag passade som vanligt på att spela Primetime, under cyklingen, och jag fick återigen bra med poäng och åkte ut på fråga 10 och elvan hade jag klarat då man skulle se skillnad på Piff och Puff eller rättare sagt så chansade jag rätt. Jag vann förresten igår eller i förrigår och är nu uppe i hela 291 kronor. Det tar sig...

Sen äter vi lite gott och tittar på Physical 100. Det är ett sydkoreanskt program där den coolaste fysiken skall koras. Det är extremt vältränade personer som tävlar och sjukt kul och inspirerande att titta på. 

Mot slutet kommer även Ullis och joinar och vi myser lite i soffan. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards