Alla inlägg den 17 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 17 juni 2023 23:00

Lördag morgon och vi kom återigen upp i bra tid. Vi hade visst lovat att träna på morgonen och det påminde jag Ullis om. Det blev dock inte supertidig utan vi åt en lång frukost först. 

Sen upp på cyklarna och jag körde mitt vanliga pass på 70 minuter och Ullis kom igång lite senare och fick lite kortare. Sen ut i trädgården och nu tog vi fram häcksaxen och gick hårt åt den vildbevuxna häcken vid parkeringen. Den har fått växa fritt i många år nu så vi tog så grovt vi kunde. Tillsammans så gick det rätt snabbt och snart hade vi packat släpet fullt och åkte mot tippen igen. 

Ut med skiten och man hade fått lite sår och blivit prickig på både armar och ben av allt ris. Lite till nu då man skulle släpa ut det. 

Sen hem och nu var det bara in i duschen och sen känner jag att måste raka mig, jag själv hade blivit lite vildbevuxen. På bakhuvudet så drar jag lite för hårt och det svider till rejält. F-n! Jag känner att jag skär mig och det svider etter värre när jag duschar av mig. Vad fasicken. Jag får stå i duschen ett tag men vågar inte torka mig på huvudet. Efter att ha självtorkat så går jag upp till Ullis som får kolla. Hon håller på att kräkas direkt. Det var visst rena blodbadet och verkar varit ett djupt sår. Hon får plåstra om mig och sedan blir det plåster och keps. Vi skall ju på kalas idag då Ullis lillesyrra Camilla fyller 30 år. 

Vi hinner dock förbi en snabbis på Utsikten då de firar 10 år idag. Det är galet mycket folk så vi tittar mest in och säger grattis. Vi vill inte störa för mycket heller då de har mycket att göra. Fullt ös och jag vinker till Fredde och Cribbe som står och sjunger. Fredde och Cribbe var ju med från allra första början då Jocke startade deras första band. Tror även att Björn var med från start också och jag blev deras manager och står även och brölar i bakgrunden som någon slags kör. Jag tror i alla fall att det var Jocke som startade bandet för jag fick höra, efter Jockes död, att han varit avundsjuk på mig då jag hade något band. Det kom jag knappt ihåg och det var ju på sådan låg nivå men det kanske inte han visste. Tror mest vi gjorde lite texter och sedan hände inget mera. 

Sen mot Nyköping och nu känner man verkligen hur grym bilen är. Vi köper en present till Camilla och Ullis blir själv supersugen på den. Det är grillbestick från han Marcus Adulay..någonting. Tror inte riktigt han stavar sitt efternamn så men i princip i alla fall. Rejäla bestick var det i alla fall. 

Sen mot Stigtomta och vi hittar ett bra ställe att stå på och går in och hälsar. Jag hälsar på svärfar och tar honom åt sidan och visar bilen. Han blir eld och lågor för att han är själv ute efter en liknande bil och frågar en massa. Jag förstår först inte varför han frågade om vad den kostade men förstår sedan varför då han själv var intresserad. Jag ville dock inte prata pengar så det rann ut lite i sanden och jag blev även lite paff och kom inte ens ihåg vad den kostade då. 

Sen tillbaka in till festen och vi hälsade på alla och snart satt jag med en smörgåstårta och en läsk. Riktigt trevligt och det blev många samtal och mycket bus med barnen.

Även studsmattan blev välbesökt och Camilla fortsatte att visa att takterna satt i och hon voltade som aldrig förr. 

Efter några timmar så var vi nöjda och även lite trötta och begav oss hemåt. Vi fick med oss Preben och Eva som vi släppte av i Nyköping.

Väl tillbaka i Vagnhärad så var vi lite trötta och på kvällen skulle vi ta oss lite gott men våra chips hade visst en kille ätit upp så jag tog mig en tur till affären och köpte lite till. 

Sedan tittade vi lite på teve allihopa, trevligt!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards