Alla inlägg den 25 juni 2023

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2023 23:00

Söndag morgon och tack vare att jag drog ned så bra så sov vi rätt länge. 

När jag gick bort till toaletterna så stöter jag på en ansvarig och efter lite tvekan så säger jag vad vi sett och det är lite pinsamt men jag ville ändå berätta. Den ansvariga förstår problemet och tycker också det är lite jobbigt men skulle ta det vidare. 

Jag går tillbaka och snart är Ullis och jag på väg till bryggan för lite härlig bryggfrukost. Det smakade kanon och vilken härlig omgivning. Man sitter rätt ostört men det är ändå ändå lite liv här och var. Utsikten är magiskt och det är ett magnifikt djurliv som bara fascinerar. 

Vi äter och gott och sen skall jag börjar pumpa men det ligger ingen pump i påsen så jag går tillbaka till husvagnen. Där nickar jag lite till de andra och när jag skall gå tillbaka så märker jag att barnen är sura och slänger onda ögat på mig när de säger något i stil med: "Vem bryr sig om dem!" Jag ser också att den ansvarige ringt och förstår att han varit borta hos dem och sagt till dem. Jag skrattar för mig själv och ringer honom då jag går bortåt. Han berättare att han varit borta och att jag inte skall känna att jag gjort fel. 

Jag berättar för Ullis vad som hänt och pumpar upp min SUP-bräda och från scratch så tar det ju lite tid. 

Ullis tar på sig sin våtdräkt men då hon inte simmat på ett tag tar det emot lite grand så det handlar mest om att få lite känsla. Peter J skall komma också men han är så sjukt snabb så han får simma lite själv men vi är ju i närheten. 

Snart kommer Peter och sen kommer även den ansvarige för campingen eller rättare sagt en värd för den här veckan. När han hör att jag också skall köra Kalmar så blir han förvånad och nu är det tredje personen på kort tid som reagerar på att jag skall köra i höst. Det sporrar dock men gör samtidigt att jag får mina dubier.

Han går och snart är vi i vattnet. Eller jag på rättare sagt då jag står på SUP-en. Jag börjar dock på knäna då jag inte är van och det är höga vågor. Snart står jag dock och jag blir lite imponerad och förvånad över balansen. Jag får ju heller inte ramla i, på grund av tatueringen, men det är inga problem alls. Jag sätter först på core-träning då man hela tiden jobbar med coren då man står på knäna men ändrar sedan till SUP då jag ser att det ligger inlagt. 

Det blir ett kortare pass men Ullis är nöjd med att ha börjat i alla fall. Jag får vänta lite men får gå all in på slutet. 

Tillbaka vid husvagnen så är det lite annan stämning men det är bara att gilla läget. Vi väljer dock att åka hemåt rätt snart. 

Väl hemma så blir det lite cykling och jag kör en timme och Ullis lite kortare. 

Vi avslutar med att titta på eländet som hände vid Gröna Lund, det är ju förskräckligt och spontant så tänker man ju på att det finns ju något som heter materialförsvagning och sådant måste ju vara väldigt svårt att upptäcka. Det kanske måste finnas en åldersbegränsning och speciellt när det handlar om saker som bergochdalbanor. Visste ni förresten att man kan skriva det på flera olika sätt och jag kan själv inte bestämma mig för vilket jag tycker är mest rätt. De andra varianterna är berg-och-dal-banor och så finns det även berg och dal-banor. Hursomhelst så är det ett ganska oväsentligt problem i förhållande till vad som hänt. En person har avlidit och, om jag inte minns fel, nio personer är skadade. Hjulen till främre vagnen hade visst lossnat och det hade blivit värsta kalabaliken. Fy f-n! 

Jag har svårt att se att VD´n kan sitta kvar, oavsett hur skyldig han än är. 

Mina tankar går till de drabbade. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards