Direktlänk till inlägg 1 oktober 2023

Härlig jogg med avslutande dopp

Av Niclas Bernhardsson - 1 oktober 2023 23:00

Söndag och vi vaknade upp rätt kalla då vi inte hade någon värme i husvagnen. Vi hade dock dragit igen all ventilation så det var rätt kvavt där inne. Dock rätt skönt att bara kura ihop sig och vi drog oss ett tag. Reperatören skall dock fixa husvagnen då vi tar hem den och det blir ju idag. Som vi tar hem vagnen alltså och sedan tar det det väl några dagar innan han har tid. 

Efter lite frukost men framförallt kaffe så vaknade vi till lite men det lockade inte så värst mycket med löpningen. I alla fall inte än så länge. 

Efter lite i magen så var det dock bara att ta tag i det då vi hade lite att pyssla med idag. 

Runt en timme efter frukosten så var vi klara för att springa men då man var lite frusen så blev det en lång cykeltröja överst. Några långa löpartights hade jag visst inte med mig. 

Vi började lite lugnt och idag låg fokuset på trixiga stigar då vi körde Ullis program och trixiga stigar finns det gott om i skogarna kring Stensund. Det kändes helt okej efter ett tag och Ullis fotade fina miljöer och jag fotade fina Ullis. 

Efter halva tiden så vände vi och när vi var tillbaka så sprang vi och hämtade våra badrockar och sprang mot bastubryggan. Där var det visst några killar som badade och vi ursäktade oss och sprang vidare till nästa brygga. 

Snabbt av med kläderna och i vattnet! Men burr vad kallt och det tog klart emot. 

När vi kollade på termometern så visade den hela 18 grader och vi förstod ingenting. Det var likadant igår. Varför tycker vi det är så kallt då? Nu hade vi dessutom sprungit innan. Skumt!

Men det blev lite bättre efterhand men mer än några minuter blev det inte och det blev inte ens skönt mot slutet. Jo, Ullis tyckte nog det då hon i alla fall sade det utan att darra på rösten. 

Sedan tillbaka och efter lite lunch i magen så började vi att ta ned förtältet och packade in allting. Det tog väl kanske några timmar men det gick ändå smidigt. 

Sedan var det bara att koppla på och hoppas att det inte skulle slira i det lite blöta gräset. 

Det gick väldigt bra och snart var vi hemma och vi backade in på stora parkeringen då den gamla Volvon stod i vägen där vi skall ha husvagnen. 

Efter någon timme så drog jag fram motorcykeln och körde runt den gamla bilen och försökte dra igång den men det var lite bökigt och man får vara försiktig så man inte bränner något på motorcykeln. 

Efter ett tag, då jag kopplat som man egentligen inte får, så hoppade bilen igång och jag flyttade bilarna så det fanns plats för husvagnen. 

Bilen fick vara på under tiden jag flyttade hojen. Sedan kopplade jag på vagnen igen och backade in den där den skulle vara. Det gick väldigt smidigt men jag fick ta ett extra varv för att komma från rätt håll. 

Sedan kopplade vi av lite framför teven och tog det lugnt. 

           

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 24 april 23:00

Idag var det en speciell dag. Dels så skulle en nära mig göra en rätt stor sak och dels så är det idag tre år sedan lillebror gick bort. Det kom så plötsligt och som vanligt gjorde jag en låt om det. Tror den kan bli bra men än så länge känns den int...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 23 april 23:00

Tisdag och det började som en vanlig dag men rätt snart får jag ett sms som ger mig lite kalla kårar. Det stod att hen skulle höra av sig på kvällen och det utan att vi kommunicerat så mycket sista veckorna. Usch! tänkte jag. Jag berättade förstås fö...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 22 april 23:00

Måndag och det var nog som en vanlig dag förutom att jag började ta tag i alla viktiga delar inför loppet. Det var mailande och förstås lite reklam inför loppet. Ringde Björn som försökte få tag på några avspärrningar som vi kan använda för att göra ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 21 april 23:00

Söndag morgon och jag hade sovit riktigt dåligt. Vet inte om jag tog för mycket kaffe igår kväll men jag låt och tänkte för mycket på hur bra koll jag hade på loppet och allt det runtomkring. Så var det möte idag men det är ju nästan två veckor kvar ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 20 april 23:00

Lördag och Ullis var upptagen med annat och jag kämpade på med mina examinationer. På något tråkigt sätt så hade jag tre av fem examinationer, i nuvarande kurs, som jag blivit underkänd på. På en av kurserna råkade jag ut för ett rejält slarvfel som ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards