Alla inlägg den 5 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 5 maj 2023 23:00

Fredag och det var återigen kartpromenader och jag var förstås själv med på alla och det blev alltså många steg idag också. Dock kändes det fortfarande slitet i muskler och leder så någon ordentlig träning får jag nog vänta lite med. Lite kallare idag men hyfsat skönt ändå. 

Idag var också dagen då jag borde få besked i en viktig fråga men hur ofta jag än kollade mailen så kom det inget och frågan var om man skulle maila och fråga hur det gick? Jag hade lite svårt att bestämma mig då jag inte ville verka framfusig, eller något liknande. Dock ville jag väldigt gärna ha ett positivt svar i frågan så det kanske inte vore fel att stöta på lite. Jag beslöt mig för att låta tiden ha sin gång. 

Sista lektionen och jag kom iväg rätt hyfsat med stadsbussen. Som vanligt på terminalen så var det många både nya och gamla elever och det känns som om jag varit lärare i hela mitt liv. Rätt som det var så dyker det upp ett bekant ansikte och det blir fel i hela hjärnkontoret. Hon borde absolut inte vara här och det tar mig någon minut innan jag sorterat upp vem det var. Det var ju en elev jag hade på Tomtaklintskolan som nu går i nian där. Hon kanske var på prao. 

På bussen hem så var det fullt på bussen så jag hamnade bredvid en elev jag har nu och vi pratade på hela vägen hem. Normalt så brukar det bli en tupplur. 

Nästan hemma så slår klockan över till 15 och jag spelar lite Primetime på vägen hem och jag kommer som vanligt långt men missar precis på slutet. 

Ullis och jag äter lite lätt och fixar lite i trädgården innan vi beställde mat på Piccolina och åt lite till Masked Singer. Där gick vi ordentligt bet men Felix kom på att Maneten är Edvard Törnblom och det var bara att instämma. Sjunger riktigt bra gör han också. Popcornet var omöjligt att gissa och egentligen var det första gången, i alla fall för mig, som det inte var en riktig kändis som var med. Pappa Ernst är mycket mer känd för mig. Elsa hade jag faktiskt noll koll på. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards