Alla inlägg den 7 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 7 maj 2023 23:00

Söndag och idag hade vi ett mysigt besök inplanerat. Till oss då eftersom vi skulle få besök av supergulliga Stellan med sina mammor Karin och Ellinor! Det såg vi verkligen fram emot men jag ville förstås även försöka få klart på det stora trädet intill vägen. Det har alltid varit rätt stort men mycket handlar ju om hur man beskurit det genom åren. Nu hade jag tänkt vara rätt försiktig men i och med min lite halvgalna idé om en fikahörna upp i trädet (!) så körde jag lite hårdare och ville dessutom få tag i trädbalsam innan hårdmanglingen. I synnerhet då det började sava rätt ordentligt. 

Efter ett tag i trädet så drog vi iväg för att försöka få tag på lite trädbalsam och vi gick bet på Woodys men sedan hittade vi en liten tub på Vagnhärads blomsterhandel. 120 kronor skulle de ha och det var ju helt okej, tänkte jag. När jag kommer fram så ser jag inte att det står ett annat pris, då solen reflekterar hårt i rutan. När jag kollar kvittot så står det istället 149 kronor och det kanske inte var hela världen men jag är ju en sådan person som tycker att rätt skall vara rätt och försökte påtala det men fick bara till svar att senaste leveransen hade gått upp i pris och hon tog bort prisskylten och tyckte det var bra så. Lite halvklen kundservice kan man tycka. 

Väl hemma så fortsatte jag i trädet och Ullis dukade upp där inne och som hon dukade upp! Jag ser att Karin och Ellinor kommer gående med barnvagnen och väl där inne så får man en liten chock. Ullis har fixat det supermysigt och vi äter gott och pratar om allt mellan himmel och jord. Sen ser jag att Stellan börjar vakna och snart får vi gulla med sötnosen! Han är så sjukt söt så man tror nästan det är ett skämt! :-) Supergullig och man fylls med glädje i hela kroppen! Tack för lånet, tjejer!

Sen, när besöket lämnar så jobbar jag lite till och efter några timmar så är jag helt slut och resten av dagen så är det mycket återhämtning. 

På kvällen så tittade vi förstås på Mästarnas mästare och jag skulle nästan bli sur om Nils inte vunnit. Han var ju sjukt bra genom hela serien och även i moment som man kanske inte anat innan så var han bra. Stort grattis Nils och tack för att du gjorde det extra sevärt i år!

   

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards