Alla inlägg den 28 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 28 maj 2023 22:00

Söndag och idag skulle vi upp till Stockholm med Felix för att kolla på hela fyra lägenheter. Ullis och jag gick dock upp lite tidigare för att cykla. Det blev lite fricykling för mig och jag kom igång lite efter Ullis och körde väl på lite för att komma ikapp. Det tog dock lite tid och när jag äntligen kom ikapp så kände jag att det fick räcka. Det blev 44 minuter och Ullis körde en timme. Sen var det lite bråttom in i duschen och sen lite frukost på det. 

Vi kom iväg lite efter klockan nio och det var gott med tid. Vi parkerade och väntade in första lägenheten och hann ta en fika innan också. Riktigt trevligt och nu var vi laddade för första visningen. 

Felix blev riktigt såld och lägenheten var riktigt trevlig. Lite liten kanske men läget var kanon och så fanns det en supermysig terrass som man kunde boka. Det var så att han inte ville kolla på flera men det gjorde vi förstås.

Sen blev det en tur till Årsta och då var det andra lägenheten och den var också riktigt bra! Sen fortsatte det i samma spår och alla fyra lägenheter var fina och han kunde nog tänka sig alla. 

Vi åt även på Omayma och hade det trevligt. 

Sen hem men vi stannade till på Kungens kurva och där var det lite jippo och vi såg Robin Bengtsson på håll och lyssnade lite. Ullis köpte några toppar och sen åkte vi hemåt. 

Väl hemma så kände man hur trött man blivit och sen kom Tim och Cilla över och gratulerade Ullis. Det blev lite gofika och det var mysigt. 

På kvällen sen så hade vi tänkt att cykla igen men vi orkade inte riktigt utan det blev lite lugnt i soffan istället. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards