Alla inlägg den 12 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 12 maj 2023 23:00

Fredag och det var en underbar dag och dessutom hade jag lite lugnare då en klass var på prao. Jag träffade förresten en praoelev på bussen hem. 

Väl hemma så var Ullis sjukt sugen på att springa långt men jag kände att kroppen inte alls skulle hålla men jag ville ändå prova på. Det slutade med att vi bestämde att hon springer ut mot Stensund så möter jag upp där och försöker hänga på ett tag. 

Ullis drog då iväg och jag fixade lite hemma men tiden gick fort och jag raskade fram lite kläder och drog iväg. Jag tänkte att jag byter om på plats. 

Jag åker förbi Ullis och hon ser stark ut. När jag kommer fram så sitter jag ett tag och kollar mobilen innan jag slänger mig ut och drar på mig kläderna. Lite trånga byxor kanske men jag tänkte inte mer på det. 

Så kommer Ullis och tittar mig i skrevet och undrar om den har växt. Det var ju lite skum och lite oväntad kommentar och snart springer vi iväg. Då ropar hon bakfirån: - Vad fasicken, du har ju mina byxor! Jag tittar ned bakåt och ser att det till och med är nät baktill vid vaderna. Ojdå! Det förklarade att det liksom inte blev rätt framtill. Nåja! Jag hade ju inga andra byxor med mig så vi körde på och det kändes dessutom sjukt bra att springa i. Det blev liksom som en riktigt bra kompression i steget och jag flög fram. Bara att hoppas att man inte möter någon man känner.

Vi springer ut på den vanliga rundan och det är rätt tuff och svår terräng så farten blir inte så hög men man får ändå jobba på. Det känns som jag är superpigg och farhågan att det inte ens skulle gå att springa var helt i onödan. Det är så att jag är sur på mig själv att jag inte försökte men det är ju å andra sidan skönare i skogen än på asfalten. 

Det blir runt 50 minuter för mig och två timmar för Ullis. Jag är nöjd ändå. Dock med sug på att träna mera. Kanske är jag tillbaka efter ultran. 

Väl hemma så försöker vi se på Masked Singer men då vi är sena så blir det Tv4 play men den vill banne mig inte starta så snart tittar vi på något annat istället. Ingen fick se vem som åkte ut men jag råkade tyvärr se att "Urdjuret" åkte men förstod då inte vad det var. Urdjuret? Var det någon jag missat eller var det kanske T-Rexen? Maneter har ju förstås också funnits länge. Som tur var så såg jag i alla fall inget namn. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards