Alla inlägg den 25 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 25 maj 2023 23:00

Torsdag och idag skulle mitt prov om träningslära och lite annat gå live. Det gällde att allting fungerade men jag hade tyvärr ingen i min närhet som var riktigt bra på Google-formulär så jag var lite osäker och en hel del hade ju strulat på slutet. Nu fanns det heller ingen återvändo så nu bara måste det fungera. 

Första klassen och allt var inskrivet och klart. Länken låg där den skulle och så skickade jag iväg uppdraget, så att säga. 

Snart mumlas det i klassen och länken verkar inte fungera. Vad jag än gjorde så fungerade det helt enkelt inte och jag tyckte heller inte det var någon bra idé att köra fråga för fråga live och låta dem svara samtidigt. Det skulle absolut bli så att det reagerades och att man på så sätt drevs att svara. I ärlighetens namn var det nog inget jag ens tänkte på då. 

Det slutade så illa så jag var tvungen att skicka iväg eleverna och sätta mig och tokskriva om alla frågor men på skolans konto. Om jag ens skulle hinna visste jag inte men jag vågade inte chansa på att jag skulle få till det. När jag gjorde quizet så råkade jag ju ha mitt egna konto öppet och när jag upptäckte det så lade jag mycket tid att få över det till skolans konto men uppenbarligen så fungerade det inte. 

När det var någon kvart kvar så var jag klar och kände väl att det nu borde fungera. Jag höll tummarna för det i alla fall. 

Så börjar resultaten droppa in men det står lite konstigt. Svar 1 och sen svar 2... Jag blir lite orolig och upptäcker sedan att låsläget inte var aktiverat men när frågan kom upp så ljög jag och sade att jag ändå kunde se det. Det kunde jag givetvis inte men jag ville undvika att de skulle börja leta upp svaren. Sen hittade jag knappen och nu kunde jag helt plötsligt se vilka som lämnade in men de första personerna blir en tuff nöt att knäcka. Det kommer nog gå att lösa men det kommer ta onödigt med tid och det är det sista jag har nu. Pust!

Efter det så gick de andra lektionerna riktigt bra och nu var jag inkörd ordentligt. 

Sista lektionen och när den var klar så blev det lite pingis med John. Återigen spelade han så jag liksom inte hade någon chans. Så kändes det i alla fall. På något konstigt sätt så lyckades jag hålla jämna steg och uppenbarligen så slog han ut en del bollar också men det kändes inte riktigt som jag hade en chans. Det kände väl han också och han blev riktigt frustrerad då jag till slut stod som segare i bägge matcherna idag. 3-0 på slutet men det speglar absolut inte verkligheten. 

Sen hemåt och hemma hoppade jag upp på cykeln efter maten och det blev mitt vanliga pass på 70 minuter. Så gott som fyra mil igen och jag hoppas att kalibreringen stämmer så jag håller samma fart ute sen. Det vore nice att snitta lite under 140 slag i minuten och ändå ligga över 34 kilometer i timmen i Kalmar. 

Sen blev det sista avsnittet av Elitstyrkan och vilket jäkla avsnitt. På gränsen till mobbing men det tål att diskuteras. Intressant men framförallt grymt imponerande vilka pannben. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards