Alla inlägg den 3 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 3 maj 2023 23:00

Onsdag och på stadsbussen så ringer Pingis-John och undrar om det kan bli någon pingis och det kanske det kunde bli. Han plockar med sitt racket och det skulle innebära en riktigt tuff match och frågan var om jag ens skulle kunna tävla. Troligtvis skulle det endast bli lite lätta träningsslag, sade jag. 

Han mötte upp mig tidigt och han hade plockat med sig ett rengörings-kit och han frågade om jag ville testa men han fick göra rent mitt racket och jäklars! Det blev som nytt och nu blev man taggad. 

Så var det då dags och efter att ha fått igång alla med koordinationslekar så blev det absolut en match. Det var dock helt omöjligt i början och i ett nafs hade han 2-0, i set. På något konstigt sätt så lyckades jag skärpa till mig och sen hade jag utjämnat och nu skulle det avgöras. Jag var egentligen helt slut men lyckades med både tur och skicklighet utklassa honom, i alla fall poängmässigt, och segern var min. Det var en skön revansch från förra gången. 

Sen var det full fart med lektion, lunch och sedan lite lugnt innan ett möte. Jag inser att jag inte kommer hinna till bussen och det är bara att i lugn och ro traska till bussen. Till nästa buss var det förstås helt lugnt. Tänkte jag... 

En buss kommer men det står ingenting på den och den saktar in. Till bussterminalen? frågade jag och han svarar ja. Så rullar den på och jag ser att skärmen på insidan fungerar och det verkar ju stämma med Sporthallen på tur. Jag tittar ned i mobilen och rätt som det var så rullar vi förbi skolan igen. Men vad f-n! tänker jag. En kille försöker få bussen att stanna vid skolan men -Det är förbjudet att stanna! svarar chauffören. Dock helt fel, tänkte jag, då hållplatsen stod med på listan. Det är lite upprört i bussen och ett par säger att jag kan gå över vid badhuset och ta nästa buss därifrån. Jag ringer Ullis och berättar vad som hänt. Jag ser att en buss kommer men det är lite för långt ifrån så jag får vänta tio minuter. Jag bestämmer mig dock för att gå ned till Stockholmsvägen och när jag närmar mig så kommer det en buss och jag lubbar på! Jag hinner precis och när jag är nere vid terminalen så ser jag att jag precis missat en buss och jag får vänta ytterligare 30 minuter. Så sjukt irriterande. Rätt som det var så kommer den konstiga bussen och ut stiger den förvirrade chauffören och han går ut och ser förvånad ut när han ser att det inte står något på bussen och han håller på och fixar lite grand och det märks att han är ny på jobbet. Nåja! Värre saker har hänt. 

Till slut är jag hemma och vi tittade lite på teve och det blev det lite lustiga datingprogrammet som vi fastnat för. Tror det heter Din mamma, min pappa. Sen var det bara att lägga sig men jag fastnade lite med mobilen och spelade lite schack. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards