Alla inlägg den 21 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 21 maj 2023 23:00

Söndag och Ullis och jag hade tänkt kommit upp och sprungit på morgonen men då vi lades oss rätt sent så gick det om intet. Det blev istället en promenad och det var sjukt skönt att bara gå runt och promenera. Vi gick lite lätt planlöst i början men sedan kollade vi upp ett ställe som jag skall till om ett tag. Efter det så tog vi en stor lov och det blev några kilometer i alla fall. Utanför hotellet var det en loppis och jag var lite nyfiken på om det fanns några bra böcker men nu var det bråttom till frukosten. En liten snabb dusch och så var vi lite försenade. Jag räknade kallt med att Peter och Anette också skulle vara försenade, då de var det igår, men snart ringde han och undrade var vi var. Ajdå! Jag skyndade att tag på mig och snart var vi också på plats.

Det blev givetvis en nylagad omellet och man väljer själv på plats vad man vill ha på den. Eller i den kanske man skall skriva. Det blev några rundor och snart började det bli fullt i magen. 

Ullis och jag checkade sedan ut och gick och lastade in väskorna i bilen. 

Sedan tillbaka och vi gick runt loppisen och kollade men trängseln gjorde att man inte riktigt vågade, speciellt inte om någon hostade. Det var ingen höjdare så snart gick vi runt i affärerna istället och väntade på att Peter och Anette skulle komma. Ullis hittade återigen några fina kläder och nu hade hon satt sprätt på alla födelsedagspengar och hon kände sig nöjd. 

Sen sammanstrålade vi med Peter och Anette och vi tog en kaffe på trappan vid Konserthuset och bara njöt av solen. Efter det så bestämde vi att de följer med oss hem så Peter kan testa min tempocykel då han skall låna den till sitt triathlonlopp. Det kändes som en smart idé. Ullis ville dock stanna till vid Zetas trädgård och köpa lite på vägen. 

Ut från parkeringshuset och efter lite felåkning så var vi på väg och mötte upp Peter och Anette vid Zetas och snart var vi på väg till Vagnhärad. 

Väl framme så fixar jag och Peter till hojen och jag låter honom testa växlar och sådant på trainern först innan han kör ute. Det låter som en mycket smart idé och var det också. Vi har dock lite olika kroppar så det gick inte att ställa in perfekt. Eller det går det förstås men det blir för mycket jobb att ställa tillbaka sen till mitt lopp så vi fick kompromissa. Det viktigaste är att han får rätt vinkel i knäleden och snart var vi nöjda. 

Han såg ut som ett spjut men visst kom han lite långt bak med sin långa överkropp. Egentligen skulle jag skriva korta ben men det lät snällare att skriva lång överkropp... Ha ha!

Efter det åkte vi till Trosa och köpte lite mat som vi intog vid Stensunds brygga - sjukt mysigt!

Efter det så kramades vi adjö och Ullis och jag landade lite i soffan hemma och tittade lite på teve. Egentligen var jag sjukt träningssugen men klockan började ticka och kanske var jag lite för trött. Bra dag men utan träning. 

Tack för den här helgen alla inblandade! :-)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards