Alla inlägg den 17 maj 2023

Av Niclas Bernhardsson - 17 maj 2023 23:00

Onsdag och det var riktigt skönt att få långhelg. Jag körde mina lektioner med både teori och lite träning under halva tiden för de som inte hade teori då. Det gick bra men snart så snurrade det nästan i huvudet då jag malde samma saker hela tiden. 

Jag hade lite tid att umgås med elever och spelade Uno och kollade på lite schack. En var riktigt grym och honom vill jag nog inte möta. Själv vinner jag några enstaka matcher mot Antonio-boten på chess.com. Så ni vet min nivå. Högre upp blir bara larvigt. Jag spelade för övrigt en hel del schack mot min farfar. Han sade inte så mycket men var den mest godhjärtade person jag någonsin mött. Han hade en härlig aura kring sig då han var i sin prime. Det var för övrigt rätt kul när jag frågade varför jag ofta blev kallad för Rickard på skolan. Det finns Rickard på skolan och han blir ofta kallad för Niclas. Svaret jag fick kom direkt och det var att vi hade samma positiva aura! Wow! Jag blev lite paff och halvt svarslös. Det kändes genuint och träffade mig i hjärtat. Jag har ofta undrat för vi är ju inte så lika.

Sen var det bara att traska mot badhuset, då det var min vecka. Trodde jag i alla fall. På vägen dit, i regnet, så upptäcker jag att jag inte har min klocka på mig och jag hade för mig att en kollega var tvungen att åka hem lite tidigare och ringde och frågade om hon kunde slänga av min klocka vid badhuset och det var precis på håret då hon var på väg. Pust! Långhelg och utan min träningsklocka. Det var mentalt svårt att vara utan den då jag gick utan att få stegen registrerade. Ha ha! Jag kommer fram och ser en kollega stå där och säger något om att en annan är där men det låter som att hon är där extra så jag väntar lite. Sen kommer en annan kollega och nu blir jag förvånad. Det visar sig att jag skulle varit där förra veckan. Men vad f-n! Lovet måste gjort att jag blandat ihop veckorna och det är inte första gången jag missat. Nu måste jag ta tag i det här. 

Jag hämtar klockan och går sedan på stadsbussen mot stan. 

Jag passar på att köpa lite färdgodis och sedan passar jag på att köpa en present men jag kan inte skriva vad och till vem. Då blir det ingen överraskning. Tanken finns att köpa några böcker också men jag ser att jag inte riktigt kommer att hinna utan väntar bara in bussen. Det kommer två bussar ungefär samtidigt och jag kan välja bägge. Tyvärr tar jag den första och den har trista stolar så jag sitter och kollar på lite videos istället för att sova. 

Väl hemma så väntar jag in Ullis och tyvärr så förhandlar vi oss till en liten tupplur och tiden går. Snark! Efter det så försvinner mycket tid och min tänkta träning brann inne. Vi går och handlar och äter sedan lite lätt innan vi tittade lite på Wahlgrens värld och sedan blev det fotboll för mig och Felix. Tyvärr missade vi första halvlek där visst Manchester City var sjukt bra mot Real Madrid. Vi hann dock se Haaland blixtra till en gång och det är något vi aldrig sett live. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards